Over Medici.nl

Wilt u uw tandartspraktijk verkopen of bent u juist op zoek naar een praktijk om over te nemen? Dan bent u bij Medici.nl op de juiste plek. Al meer dan 50 jaar zijn we specialist op het gebied van praktijkbemiddeling, overname en begeleiding.

Onze diensten

We begeleiden u graag bij het overnemen of verkopen van een tandartspraktijk. Hierbij ontzorgen we u volledig en staan we tijdens het hele proces voor u klaar. Daarnaast kunnen we u helpen bij diverse financiële vraagstukken. Medici.nl is namelijk onderdeel van Scheffel, bureau voor financiële rust. Zo kunt u bijvoorbeeld ook voor financieel advies, een investeringsplan of een pensioencheck bij ons terecht.

Neem contact op

Wat Medici.nl anders maakt

We adviseren en begeleiden tandartsen op weg naar hun nieuwe toekomst. Dit raakt niet alleen beroepsmatige zaken, maar ook de (financiële) privézaken. We zijn expert in het managen van zowel de zakelijke als emotionele aspecten en verliezen nooit het grotere geheel uit het oog.

Onze kernwaarden

 • Expertise
  Ruime ervaring in overnamebegeleiding en financieel advies.

 • Grote betrokkenheid
  We staan dagelijks voor u klaar.

 • Persoonlijkheid
  Eén vast contactpersoon tijdens het hele proces.
 • Altijd in ontwikkeling
  We blijven onze kennis alsmaar verbreden.

Onze werkwijze

Het overnemen of verkopen van een tandartspraktijk is een spannende beslissing, die u waarschijnlijk maar één keer in uw leven maakt. Het is ons doel om dit bijzondere traject in goede banen te leiden. Medici.nl hanteert daarbij de volgende werkwijze:

Introductiegesprek

Een goede voorbereiding is de eerste stap naar succes. Het is belangrijk om u goed te oriënteren op de mogelijkheden, kansen en risico’s. In een vrijblijvend adviesgesprek kunnen we u goed informeren over alle zaken die komen kijken bij het overnemen of overdragen van uw praktijk.

Inventarisatie

Vervolgens starten we met de inventarisatie van de vervolgstappen. Samen met u bepalen we uw wensen en eisen voor het proces. Alleen als we weten op welke punten u onze inzet wenst, kunnen we u optimaal begeleiden.

Stappenplan

In een concreet stappenplan brengen we in kaart welke stappen en in welk tijdsbestek nodig zijn om uw wens te realiseren. In elke stap brengen we de benodigde informatie bijeen, geven wij u advies over de voorliggende keuzes en verzorgen wij ook de uitvoering van de afspraken.

Over Robert-Jan Scheffel CFP®

Eigenaar van Medici.nl

Robert-Jan is een financiële duizendpoot. Met vijfendertig jaar ervaring heeft hij de expertise in huis voor ieder vraagstuk. Van goodwill-onderhandelingen bij een praktijkovername tot het opstellen van een persoonlijk financieel plan. Als ondernemer en financieel- en vermogensplanner weet hij waarmee zijn klanten te maken kunnen krijgen. Hierdoor kan hij tandartsen optimaal adviseren en begeleiden.

FAQ items aan het laden...