Onze werkwijze

Wij adviseren en begeleiden medici op het gebied van financiële zaken bij het realiseren van hun beroepsmatige toekomst. Niet zelden raakt dit ook aan de (financiële) privézaken van de medicus in kwestie.

Daarom verliezen wij het grotere geheel nooit uit het oog en stemmen we alle aspecten rond een medische praktijk op elkaar af. Wij vinden het belangrijk te denken in kansen, maar beperken ook graag de risico’s tot een voor u aanvaardbaar niveau.

Scheffel kenmerkt zich door:

Introductiegesprek

Start u uw eigen medische praktijk? Staat u op het punt van een praktijkovername of -overdracht? Stap één naar succes is een goede voorbereiding. Wij adviseren u goed te oriënteren op de mogelijkheden, de kansen en de risico’s. Laat u goed informeren over alle zaken die komen kijken bij het starten, overnemen, voeren of overdragen van een medische praktijk.

Wilt u een eindje op weg geholpen worden? Neem dan contact op met Scheffel voor een vrijblijvend introductiegesprek.

Behoefteninventarisatie

Heeft u een positief gevoel bij het eerste gesprek, dan bepalen we samen waar uw wensen en eisen liggen ten aanzien van advies en (financiële) ondersteuning. Alleen als we weten op welke punten u onze inzet wenst, kunnen we u optimaal begeleiden.

Stappenplan

Een concreet stappenplan helpt duidelijk te maken welke stappen in welk tijdsbestek nodig zijn om uw financiële toekomst te realiseren zoals u dat wilt. In elke stap brengen we de benodigde informatie bijeen, geven wij u advies over de voorliggende keuzes en -indien gewenst- verzorgen wij ook uitvoering van de afspraken.