De praktijkverkoop van Rob de Groot en Beatrice Albrecht

Na 35 jaar besloten Rob en Beatrice te stoppen met hun tandartspraktijk. Via een collega die al jaren tevreden klant is, kwamen ze bij Medici.nl terecht. Lees hier hoe zij het verkoopproces hebben ervaren.

Oriënteren op de verkoop

Rob en Beatrice vertellen: “In 2019 besloten we ons te oriënteren om na 35 jaar te stoppen met onze tandartspraktijk. Omdat we het niet zagen zitten om alles zelf te regelen, waren we op zoek naar een adviseur die ons kon helpen. Toevallig spraken we een collega die al jaren klant is bij Medici.nl en zeer tevreden is. Hij adviseerde ons om contact op te nemen met Robert-Jan.”

Een onverwacht snelle verkoop

Rob en Beatrice plande een kennismakingsgesprek in bij Medici.nl. Rob en Beatrice: “Robert-Jan had een zeer helder verhaal en wij konden goed merken dat hij veel ervaring heeft met de aan- en verkoop van tandartspraktijken.” Rob en Beatrice besloten dan ook om met Medici.nl in zee te gaan. “Al snel had Robert-Jan een aantal kandidaten. De verkoop van onze praktijk was onverwacht snel een feit”, aldus Rob en Beatrice.

Warme overdracht

Rob en Beatrice vertellen: “We kozen voor een warme overdracht, waarbij een van ons nog een korte tijd in de praktijk meewerkte. We zijn erg tevreden over de directe, heldere communicatie en de adequaatheid waarmee zaken zijn aangepakt. Daarom hebben we na het proces ook gebruik gemaakt van de QuickScan en het Financiële Rust pakket, waardoor we eindelijk een goed beeld hebben van onze financiële toekomst.”

Zicht op de toekomst

“De QuickScan gaf antwoord op de vraag die we al lang koesterde: hoeveel geld heb je nodig om van te leven? Robert-Jan leverde een heldere planning, waarbij je goed kon zien wat voor financiële consequenties verbonden waren aan het wijzigen van de parameters. Eindelijk hadden wij een goed beeld van hoe onze financiële toekomst eruit kon zien”, aldus Rob en Beatrice.

Al deze zaken zorgde ervoor dat Rob en Beatrice het verkoopproces als positief ervaarden. “Als je de aan- of verkoop van een praktijk overweegt, adviseren we om een betrouwbare adviseur in de arm te nemen. Iemand die adequaat handelt, weet wat hij doet en duidelijk is naar zijn klanten. Wij bevelen Medici.nl ten zeerste aan!”

Uw tandartspraktijk verkopen bij Medici.nl

Wilt u ook uw tandartspraktijk verkopen? Dan bent u bij Medici.nl op de juiste plek. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen we u graag meer over de mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op.


    Voer een antwoord in cijfers in: