Praktijkovername van tandarts Bröcker uit Stellendam

Tandarts Bröcker schakelde Medici.nl in voor het overnemen van zijn ideale praktijk. Dat ging niet zonder slag of stoot. “Het overnameproces had wat moeilijkheden, maar Robert-Jan was altijd erg oplossingsgericht en vormde een ‘afkoelende factor’ tussen de heethoofden.” Lees hier het verhaal van tandarts Bröcker uit Stellendam.

Via een bevriende collega

“Een bevriende collega had goede ervaringen met Medici.nl tijdens zijn praktijkovername. Toen ik hem om advies vroeg voor mijn praktijkovername, raadde hij mij aan om Medici.nl in te schakelen. Al bij de eerste ontmoeting was Robert-Jan erg kundig en vooral goed voorbereid. Ik had meteen een goed gevoel en had geen behoefte meer om verder te kijken”, vertelt tandarts Bröcker.

‘Afkoelende factor’ in het overnameproces

Bij een praktijkovername lopen de emoties soms hoog op. Tandarts Bröcker vertelt: “Soms ging het er hard aan toe. Het overnameproces had wat moeilijkheden, maar Robert-Jan was altijd oplossingsgericht en vormde een ‘afkoelende factor’ tussen alle heethoofden. Met resultaat, want de overname is gelukt!”

Complete begeleiding; ook na de overname

“Ook vervolgstappen als het aanvragen van leningen en verzekeringen nam hij uit handen. Dat is erg fijn, omdat er juist aan het begin veel op je af komt als praktijkeigenaar. De samenwerking en communicatie met Robert-Jan was rondweg goed. Het was vooral fijn dat hij bij vragen altijd snel bereikbaar was”, aldus tandarts Bröcker.

Voor andere tandartsen die overwegen een praktijk te kopen, heeft tandarts Bröcker nog een advies: “Neem een eigen adviseur die volledig aan jouw kant staat. Er komen zoveel dingen bij een overname kijken, waar je van tevoren geen idee van hebt. De investering in een onafhankelijke adviseur is het dan ook zeker waard”, aldus tandarts Bröcker uit Stellendam.

Tandartspraktijk overnemen bij Medici.nl

Wilt u een tandartspraktijk overnemen? Medici.nl is expert op het gebied van overnames en ondersteunt u in het complete proces. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of neem alvast een kijkje bij de praktijken die bij ons te koop staan.


    Voer een antwoord in cijfers in: