De praktijkverkoop van tandarts Keppenne uit Roggel

Toen tandarts Keppenne uit Roggel zijn tandartspraktijk wilde verkopen, heeft hij Medici.nl benaderd om de overname te realiseren. “Robert-Jan heeft ons van begin tot eind top begeleid bij de overname”, aldus Keppenne. Lees hier hoe hij het verkoopproces heeft ervaren.

Vloeiend overnameproces

Tandarts Keppenne vertelt: “Robert-Jan verzorgt al jaren onze verzekeringen en adviseert ons over financiële zaken. Toen wij afgelopen jaar onze tandartspraktijk wilden verkopen, hebben wij hem benaderd om ons te begeleiden. Dankzij zijn kundigheid en gedrevenheid is de overname vloeiend verlopen, zonder enige zorgen aan onze zijde.”

Begeleiding van A-Z

Bij de verkoop van de tandartspraktijk heeft Medici.nl het complete proces uit handen genomen. Tandarts Keppenne vertelt: “Robert-Jan startte het proces met een plan van aanpak. Vervolgens maakte hij een goed onderbouwde financiële analyse en nam hij het contact en de onderhandelingen met de kopers uit handen. In een later stadium heeft hij ons bijgestaan bij de onderhandelingen over de koopovereenkomst en de huurovereenkomst.”

Deze begeleiding van A-Z zorgde voor een positieve ervaring. “Robert-Jan is van alle markten thuis en ik zou hem dan ook 100% aanbevelen voor financiële planning, vermogensbeheer en begeleiding bij overnames”, aldus Keppenne.

Uw praktijk verkopen bij Medici.nl

Bent u zich ook aan het oriënteren op de verkoop van uw praktijk? Medici.nl adviseert u graag en kan u in het hele proces begeleiden. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.


    Voer een antwoord in cijfers in: